Afstand panlatten berekenen

Het berekenen van de gemiddelde pan- latafstand gaat als volgt: Neem x dakpannen willekeurig uit. Ik heb dakpannen van Jos kurstjens. Kan iemand mij vertellen wat de afstand van de panlatten moet zijn.

Gemiddelde panlatafstand berekenen. De juiste latafstand is de som van de afmetingen, gedeeld door 20. Wij zijn begonnen met de panlatten leggen, en nu kom ik tegen een puzzeltje waarvan ik hoop dat iemand met ervaring me wat op weg kan . De afstand tussen deze twee opmeten en dan delen door de theoretische latafstand en dan afronden naar boven om het aantal rijen uit te . Hoe reken ik de afstand van de panlatten uit voor mn dakpannen? Zorg ervoor dat de panlatten een juiste onderlinge afstand hebben zodat de dakpannen elkaar goed overlappen.

Bepaling gemiddelde latafstand en dekkende breedte. Vraag naar de gemiddelde latafstand die de fabrikant opgeeft.