Aquaplan lekdicht ervaring

Ik wist van het verschil tussen bijvoorbeeld lek-dicht en dak-dicht, zoals ook te lezen is op fora, is dat niet . LEK-DICHT goed oproeren en in één enkele laag dik en gelijkmatig. Lekdicht van aqua plan of Dakreperatie?

Lek-dicht is verkrijgbaar in L, L en L. Formido gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring van onze website te bieden. Aquaplan Lekdicht bij elk weer (liter). Universele en elastische dakdichting (2).

Scheuroverbruggende elastische waterdichte reparatie. Twee jaar geleden een lek dak door aluminium rot, gerepareerd met aquaplan Lek-dicht en dak is weer potdicht. Ik heb een mm dikke laag van polyester met glasvezel(lekdicht) over het hele dak aangebracht.

Met wanden heb ik geen ervaring, maar zou ik eerder denken aan vervangen van . Ik had iets gevonden, maar ik twijfelde. Grijs dichtingssysteem voor alle vochtige en droge ondergronden.