Bh beugel kapot

De beugels gaan altijd in mijn borsten prikken aan de buitenzijde en door frictie gaat de bh kapot. BH in wasnetje in de machine kapot! BH-beugels verdwenen in de wasmachine!

DIY: Beugel-BH repareren – Nynkeknynkek. Heb jij ook dat als je bh kapot gaat, dat komt doordat de bh-beugel door de stof heen komt? Vroeger gooide ik die dan weg, maar ik kwam erĀ . Je hebt een fijne verzameling beha’s, maar die ene zit gewoon zo verschrikkelijk lekker dat je die het vaakst aantrekt.

Maat is verder goe zowel cup als breedte. Bh-beugel gebroken, kan je dat (laten) maken. Hoe voorkom ik dat de beugel van een BH breekt? Een ontbrekende of kapotte bh-beugel hoog is geen pretje. Bestel uw bh-beugels nu direct online op Bhbeugels.

Is je beugel kapot, maar kun je echt geen andere beha aandoen? Knip dan een stukje van een inlegkruisje af en plak deze op de plek waar de beugel kapotĀ . Die beschuldigde mij meteen ervan dat ik zelf mijn bh kapot gemaakt zou. Is uw beugel kapot van uw favourite beugel BH?