Bitumen matten auto

Het wordt met name toegepast in de caraudio om deuren en . EASYdemp is een zelfklevende, bitumen ontdreuningsplaat. Dit product onderscheid zich van soortgelijke producten door een goede ontdreuning te .

Makkelijk te verwerken doordat er al een lijmlaag opzit. Ik heb ze gebruikt in de auto bij de voorportieren en in zelfbouwluidsprekers. Isolatiematerialen, Bitumen, Absorbsie, Noise Isolator.

Ik lees dat iedereen, of bijna iedereen toch, zijn auto zoveel mogelijk dempt met bitumenmatten, zoals dynamat, viroflex, etc.

Anti-dreunplaat, Flexibele Geluiddempende Platen van Bitumen met. Geluidsisolerende platen om te bevestigen aan binnenzijde van autodeuren, . Voor iedereen die zijn auto stiller wil maken heb ik de nodige informatie. Constrained Layer Damping, ofwel CLD) en bitumen) en in . Ik vind mijn huidige auto (Peugeot 2sw) vrij rumoerig op de snelweg. Het motorgeluid is te nadrukkelijk. Ik lees wel dingen over betere schutbord isolatie, bitumen en.

Onder de motorkap zit standaard al een isolatiemat. Bitumen matten hebben ze ook bij de conra maar zijn ook duur vind ik.