Condens metalen dakplaten

Op het dak van mijn onverwarmde, enkelsteens garage liggen transparante golfplaten die ik wil vervangen door metalen profielplaten. Ik heb een metalen schuur in de tuin. Nu heb ik last van behoorlijk veel condensdruppels op de metalen dakplaten.

Met het anti-condensdoek dakplaten van Janjp. Zie onze webshop voor meer informatie! Een kennis van mij heeft een opslagruimte wat voorheen een stal was en de ruimte heeft een dak van enkel metalen dakplaten dus zonder . In de agrarische sector is het isoleren van stalen dakplaten met . Isoleren is op zich niet nodig daarom dacht ik aan metalen dakplaten te leggen. Deze kan ik kopen met condensdoek ertegen of de gewone . Hoe kan je ijzeren dakplaten isoleren? Als het vriest heb ik veel condensatie bij een beetje stoken.

Het dak heeft een houten gebinte en daar . Hoe kan ik condens voorkomen aan de binnenzijde van een stalling met een metalen golfplaten dak ? Deze aanbouw heeft een metalen hellend golfplatendak. Condens problemen met als gevolg lekkage bij nieuw gebouwde manage,. Geïsoleerde stalen sandwich dakplaten met natuurlijke ventilatie .