Groene aanslag dak verwijderen

Er bestaan verschillende methodes om mos en vuil van het dak te verwijderen. Hier kan je deze methodes ontdekken en je komt ook de prijs voor eenĀ . Mijn veranda heeft een kunststof dak en is helemaal groen aangeslagen.

Ik wil dit zo snel en makkelijk mogelijk verwijderen. Tot mijn schrik zag ik nu dat het dak vol zit met groene aanslag. Vooral twee goten aan de zijkant zijn helemaal groen.

Cabriodak schoonmakenmaart 2016Algen op stoffen cabriodak.

Schoonspuiten met de hogedrukreiniger wil ik niet. Alg verwijderen: Dakpannen schoonmaken wij verwijderen groene algen aanslag en mos met schuim. Dakreiniging vanaf de gron wij hoeven uw dak niet op. Algen zijn pioniers, indien u de algen niet tijdig verwijderd zullen er ook. Ze komen voor in de kleuren geel, oranje, roo grijs, grijsgroen, bruin en zwart en.

Het ontsiert het dak, vormt een risico voor de gezondheid en vormt tevens eenĀ . Een van de meest in het oog springende overblijfselen van de winter is de groene aanslag op tal van plekken: op de tuintegels, het terras, de oprit. Handige huis-, tuin- en keukentips voor als je groene aanslag verwijderen wilt. Hoe krijg ik die groene aanslag van mijn glazen serredak af?