Helling dak carport

Hallo Medeklussers, Graag een advies over het volgende: Wat is de minimale hellingshoek voor een dak van een carport. Welke helling voor afwatering carport? Ik wil een carport plaatsen tussen de zijgevel van mijn huis en de.

Zoals je weet, moet elk plat dak een minimale hellingsgraad hebben, zodat het regenwater vlot weg kan. Hallo, ik start binnenkort met de bouw van mijn carport. Dit is de bouwbesluit dak hellingshoek eis, dus hier moet tijdens de . De komende platen ga ik op dak van mijn carport leggen.

Dat dak is van golfplaten met een helling van ca. Afschot plat dak, onderdeel van bouwkundige benadering van een architectonisch ontwerp middels detail uitgangspunten, bouwmethodiek en tekentechnieken . Als u van plan bent uw dak te vernieuwen is het goed te weten hoe groot uw dakhelling is. Voor de verschillende platen zijn namelijk .