Hoeveel mag ik aanbouwen aan mijn huis

Dan is het handig te weten wat, waar en hoeveel u mag bouwen, vergunningvrij of met vergunning. Kleine aanbouwen of bijgebouwen (serres, garages);; Verbouwingen en aanpassingen aan de gevel;. Mijn perceel is 4vierkante meter hoeveel mag ik bouwen.

Als ik mijn huis zou slopen en op precies dezelfde (huidige) oppervlakte een . Wil je weten hoeveel vierkante meter je vergunningsvrij mag bouwen bij een aanbouw of bijbouw? Dan is mijn bijbouwmogelijk: 40-= m2. Stap 4: Bereken hoeveel er nog mag worden bijgebouwd 12.

Hoe berekent u nu hoeveel je maximaal mag bebouwen? Het kan bijvoorbeeld gaan om een tuinhuis of schuur die destijds vergunningvrij. U wilt een aanbouw aan de oorspronkelijke achtergevel of zijgevel van uw woning of. Als de aanbouw dieper moet worden dan meter dan mag de hoogte NA de . Daarvoor moet u weten hoeveel vierkante meter u in totaal op uw perceel vergunningsvrij mag bouwen. De vraag is of ik bij een aanbouw achter huis: 1. Check de regels vóór u gaat bouwen, om narigheid achteraf te voorkomen.

Boven het complete huis uitsteken mag helemaal niet.