Ijzeren dakplaten isoleren

Nu heb ik last van behoorlijk veel condensdruppels op de metalen dakplaten. Hoe kan ik dat oplossen, isoleren, maar hoe ? Beste iedereen, wij hebben een schuur met schuin dak met grote ijzeren dakplaten, en willen deze ruimte gaan gebruiken als massage ruimte .

Alles over dakplaten: Voor- en nadelen, verschillende soorten platen, isolatie, zetwerk en montage. Kijk hier voor meer informatie of onze . Om dit alles te voorkomen zul je dus moeten gaan isoleren. In de agrarische sector is het isoleren van stalen dakplaten met behulp van . Hoe kan je ijzeren dakplaten isoleren? Als het vriest heb ik veel condensatie bij een beetje stoken.

Het dak heeft een houten gebinte en daar . Welke isolatie moet ik plaatsen onder mijn metalen dakplaten? Ik heb me een betonplaten werkhuisje gemaakt en ga er in de lente een . Hallo beste mede bouwers en klussers. Ik wil een dak isoleren van metaal en na wat eigen onderzoek kom ik erachter dat dat vrij.

Isoleren is op zich niet nodig daarom dacht ik aan metalen dakplaten te leggen. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment voor de voordeligste kwaliteits Metalen Dakplaat.