Mijn dier is zoek

Zoek het gevonden huisdier tussen de vermiste huisdieren. Jaarlijks raken vele dieren hun baas kwijt. De Dierenbescherming vangt deze katten, honden, konijnen, knagers en vogels op in hun asielen.

Als uw huisdier zoekgeraakt is, kunt u in de eerste plaats informeren bij de politie, de dierenambulance en de dichtstbijzijnde . The latest Tweets from mijndieriszoek. Mijn Dier Is Zoek is een website van de Dierenbescherming die eigenaren (kosteloos) helpt bij het .

Op november is de nieuwe app ‘Mijn dier is zoek’ uitgebracht door Bitfactory in Rotterdam in samenwerking met de Dierenbescherming. Op deze site registeren de opvangcentra en de dierenambulances van . Welkom op de site van HELP IK ZOEK MIJN HUISDIER. De Dierenbescherming heeft de website Mijn dier is zoek in het leven geroepen om eigenaren van een vermist huisdier te helpen dit aan een zo groot . Mijn dier is zoek iPhone iPod touch vermiste dieren Is je kat of hond spoorloos verdwenen?

Je kan een poster aan de bomen in de buurt . Op deze site registreren de opvangcentra en de dierenambulances . Mijn dier is zoek is een website van de Dierenbescherming die eigenaren (kosteloos) helpt bij het zoeken van een vermist dier. Op deze site registeren de asielen en de dierenambulances van de afdelingen . Vermist KOOTWIJKERBROEK (♂ ROCKY) Mijn dier is zoek – Vermiste dieren. English bulldog puppies, so adorable! Zo maak je het ons mogelijk om jou met je vermiste dier te herenigen). Nederlandse Apps: Mijn dier is zoek – Jaarlijks raken vele dieren hun baas kwijt.

De Dierenbescherming vangt deze katten, honden, konijnen. Op deze pagina vind u een overzicht van honden die op dit moment vermist zijn en aangemeld zijn via de Facebook pagina.