Motor matzwart maken

Overigens werken wij niet alleen maar met mat zwart lak, alle matte kleuren zijn . Fotogalerijlow budget zelf motor spuiten. Algemene motorpraat – Motor-Forummotor-forum.

Motorblok zelf mat zwart spuiten – Techniek. Motorblok zelf mat zwart spuiten – Techniek, vragen en antwoorden. Nu zag ik laatst een nieuwer model uit ‘of ‘met een mat zwart gekleurd motorblok.

Hoe krijg ik chromen uitlaten zwart.

Yamaha Virago 7matzwart spuiten – Choppers. Kleur Mat zwart – Techniek, vragen en. VFR-rijders en hun fietsen – Deel – Sport – Motor-Forum,rh:motor-forum. VFR-rijders-en-hun-fietsen-Deel-4-67. Harley , Mat zwart – Te koop: motoren (archief) – Motor-Forum,rh:motor-forum.

Het ZX-6R topic deeltje 8 De snelste zijn GROEN! Sport – Motor-Forum,rh:motor-forum. Het-ZX-6R-topic-deeltje-87-De-snelste-zijn-GROEN-1.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Wie ooit al eens met een kakelverse sportmotor op z’n snufferd is gegaan zal het. Ik ben bezig met een motorblok in elkaar zetten wat net genatstraald is, nu wil ik het matzwart maken maar ik ben bang dat dit onmogelijk . Volgens mij vroeg Thijs enkel wat het kost om zn motor matzwart te.

BB te maken, maar dat is voor een Tuono niet nodig! Ik wil graag beginnend met alle kappen mat zwart te spuiten. Heb hier en daar al wat tips enzo gehad maar wil graag vragen of hier mensen .