Muziek cassettebandjes kopen

Cassettebandjes kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Cassettebandjes, bandjes of meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Ca cassettebandjes met klasieke muziek , diverse componisten.

Nee, geen lege bandjes, maar √©chte bandjes met muziek erop. In mijn auto heb ik helaas een vaste radio met cassettespeler zitten,om toch mijn favoriete muziek te kunnen beluisteren wil ik mijn cd’s op een cassette zetten. Je kunt er eentje kopen en het dan compleet kut vinden, maar je bent. CD’s of digitale muziek, verliest het cassettebandje¬†.

Sommige kleine muzieklabels brengen tegenwoordig meer muziek uit op. Nogal wiedes dat in een tijd dat muziek almaar digitaler wordt, ook een. Cassettebandjes bestaan nog en worden zelfs nog gemaakt. Er zijn blijkbaar nog hele volksstammen op aarde die cassettebandjes kopen.

Wat nieuwe bandjes betreft: je kunt TDK SA en Maxell XLII nog wel bijna overal vinden en deze zijn van prima kwaliteit.