Pelgrim gaskachel aansteken

Ik woon sinds de zomer op een studentenkamer. Nu word het iets kouder en staat op deze kamer een gaskachel van Pelgrim. Hallo, Sinds augustus woon ik in een appartement met een Pelgrim Bambino 70T Gaskachel.

Na veel gepuzzel heb ik deze half september . Bekijk en download hier de handleiding van Pelgrim BAMBINO 46T Kachel (pagina van 10) (Nederlands). Ook voor ondersteuning en handleiding per email. Instructie gashaar openhaard ontsteken.

Aan de achterkant van de kachel zitten twee knoppen. Ik heb intussen nog steeds problemen mat het weer aansteken van de waakvlam als . Pelgrim Bambino Gaskachel wil niet meer aan,rh:klusidee. Startpagina GoeieVraag,rh:startpagina. Handleiding Pelgrim BAMBINO 46T (pagina van 10) (Nederlands),rh:gebruikershandleiding. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

Ik heb een oude pelgrim gaskachel (een huisjesmodel) Deze deed het altijd prima, vanmorgen ging de waakvlam uit.

Met het warme weer had ik mijn Drugasar gaskachel (gevelkachel). Ik deed daarom ingewikkeld met glaasjes eruit halen en met een lucifer het gas aansteken. Ik heb hier een prehistorisch ogende gaskachel staan die de afgelopen drie jaar prima dienst heeft gedaan.

Plaats de kachel bij voorkeur niet in een hoek. De kachel mag alleen gerepareerd worden.