Plattegrond tekenen op schaal gratis

En met Floorplanner is het tekenen van plattegronden een eitje. Je kunt exact op schaal werken, en eindeloos schuiven met elementen, zoals meubels of sanitair. In dit artikel vind je een overzicht van de beste gratis tekenprogramma’s die op internet beschikbaar zijn!

Hoi allemaal, Ik ben opzoek naar een eenvoudig gratis programma waarmee ik eenvoudig een plattegrond met afmetingen kan maken? Bestaat er een gratis software programma om eenvoudig een plattegrond te maken. Daar kan u een platte grond tekenen van uw woning, alle soorten meubel, . In Paint kan het wel maar dan wordt het niet mooi op schaal.

De snelste manier om plattegronden te tekenen’ – dat ziet er wel hoopvol uit :). Ik zou zelf Visio gebruiken maar dat is niet gratis. Maten nemen; Plattegrond maken; Details; Programma. Floorplanner is zo’n handig programma en helemaal gratis!

Dus geen 3D model dat ik met Sketchup kan tekenen, maar. Ik gebruik dan schaal 1:dus mm in illustrator zijn cm in werkelijkheid. Wie kan mij aangeven waar ik weinig gecompliceerde freeware kan vinden voor het tekenen van plattegronden, waarin maatgegevens moeten .