Plexiglas snijden of zagen

Lees in ons blogartikel hoe je het zagen van plexiglas het beste kunt. Bekijk deze video voor een uitleg over hoe u het beste plexiglas kunt snijden. Methoden:Een inkeping maken en brekenGrote stukken plexiglas zagen.

Er zijn verschillende manieren om plexiglas in te snijden: Gebruik een glassnijder. Plexiglas kun je prima zagen met een gewone handzaag of cirkelzaag. Acryl kan je met een speciaal acrylmes snijden.

Ze zeggen snijden tot de helft van de dikte en dan breken langs een tafel.

Maar goe dit blijkt nogal bewerkelijk. Ik probeer plexiplas in stroken te breken door ze in te snijden met een. Plexiglas zal je moeten zagen met een decoupeerzaag bijvoorbeeld. Ik zou plexiglas moeten snijden voor m’n windows, maar hoe doe ik dit. Maar hoe kan ik plexi het beste zagen ? Vraagje over plexiglas – Casemodding – GoTberichtenaug 2001Hoe makkelijk plexiglas ( acryl glas ) te bewerken.

Je kan ze ook zelf verzagen met de han maar ik raad je aan een elektrische (figuur)zaag te gebruiken. Laat de zaag aan een laag toerental of . Snijden van Plexiglas model voor medaille door MedaWerke.

Weet iemand hoe ik het plexiglas op maat kan maken? Ik zou de randen waar je wil zagen afplakken, om scheuren te voorkomen.