Projecteren zonder beamer

Nu weet ik dat je dat met een beamer kan doen. Die heb ik niet en kan ik ook nergens lenen. Kopen is geen optie voor die ene keer dat ik hemĀ .

De belangstelling voor de toverlantaarn was tanende, maar beleeft vandaag de dag een heuse opleving. Korte omschrijving Hoe kan ik projecteren vanaf mijn tablet? Met de Beam kun je in je bed televisie kijken via je smartphone, spelletjes spelen op de beamer of recepten projecteren terwijl je aan het kokenĀ . Ik wil graag een beamer aanschaffen omdat ik een hele grote witte muur heb (mijn plafond is ruim meter hoog).

Welke projectietechnieken zijn er voor beamers. Als de beamer aanstaat, detecteert hij de laptop als input-apparaat en het beeld verspringt direct van je scherm op de projectie van de beamer. Ik heb een afbeelding gemaakt en deze wil ik draaiend op een muur projecteren. Nu moet er geen wit kader of zwart kader om heen te zien zijn. Beam projecteert praktisch alles op de muur vanaf je smartphone.

Met projectie kun je bijvoorbeeld eenvoudig een afbeelding of figuur aanbrengen. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.