Sanex bodylotion review

Informatie, foto’s en review van de nieuwe Sanex Advanced Hydrate 24h. Sanex naast deodorant en douchegel ook bodylotions . De Sanex AtopiCare Body Lotion zit in een simpele witte verpakking.

Het ziet er een beetje klinisch uit maar aangezien dit producten zijn voor . Sanex Advanced AtopiCare Bodylotion Review. Nadat ik de AtopiCare bodylotion had gebruikt, kreeg ik op één plekje op één van mijn beide . Ik ga er toelichten: Sanex ADVANCED AtopiCare.

Ik heb de douchecrème, bodylotion en deodorant (spray) getest. De Sanex Advanced Atopicare Bodylotion is geschikt voor de atopische huid. Schrijf als eerste een review over dit product. Benieuwd naar mijn review en wil je zelf ook een advies op maat en een van de twee Sanex.

Sanex ADVANCED AtopiCare Bodylotion. Sanex lanceert, in aanloop naar de zomer, een nieuwe. Na het douchen gebruik ik de body lotion uit de Advanced Hydrate 24H lijn om te zorgen dat mijn lichaam op en tot word gehydrateerd. Ik zal je vertellen dat Sanex deze uitspraak echt wel waarmaakt.

De body lotion trekt erg snel in en maakt de huid erg zacht.

Behalve de geur vind ik dit dus ook . Sanex Advanced AtopiCare, huidverzorging, gevoelige droge hui dermorepair, review. Ik moet zeggen dat ik het smeren van bodylotion en handcrème weer helemaal heb ontdekt en dat ik het dagelijks gebruik.