Tv kabels wegwerken voorzetwand

Cinewall is een voorzetwan inclusief tv-steun, waarmee u kabels volledig wegwerkt. De wand is eenvoudig te monteren en past, door de ruime keuze aan . Alle kabels kan je mooi uit t zicht in de ruimte achter de tv kwijt.

Sicco’s woonkamer set-up (Voorzetwand geplaatst!)berichtennov 2008Kabels wegwerken: Boren of Frezen? Ik ga hier een voorzet wand maken van gipsplaten zodat alle draden uit het. Hier zit de plaat erin ,door het gat komen de kabels voor de tv.

In een voorzetwan die een lelijke muurwand verbergt, kunnen alle kabels worden weggewerkt.

Het liefst heeft u ook alle kabels en snoeren netjes weggewerkt! Dat kan met een Cinewall voorzetwan voorzien van een geïntegreerde TV-steun. Ik heb afgelopen weekend een voorzetwand gemaakt voor m’n tv waar alle kabels netjes weggewerkt zijn. Nu heb ik de achterliggende plaat . BEDACH is de bedenker van de TV Goot, dé slimme inbouwoplossing voor het volledig wegwerken van kabels tussen TV en TV-meubel!

Dit weekend is dan eindelijk mijn voorzetwand geplaatst 🙂 Na veel. De tv hang nu netjes strak aan de muur en alle kabels zijn weggewerkt. De nieuwe televisie komt binnenkort binnen en ik maak me. Ik heb een voorzetwand gemaakt in de woonkamer voor de kabels naar de tv en . Of wil je alleen de leidingen in de muur wegwerken in plaats van de . De naden heb ik weggewerkt met plamuur en de hele muur is voorzien van. Voor de tv-kabel was dat in mijn geval niet mogelijk, dit heb ik . Maar nu wil ik in die voorzet wand ook gelijk een vak maken waar mijn.

Kabels helemaal weggewerkt aan de achterkant en een appart vakje . Het grote voordeel van een voorzetwand is dat de TV vrij hangt,. De snoeren naar de TV wil ik wegwerken in de muur. Een voorzetwand van gispplaat wil ik liever niet. Ik maak in het midden, onder TV, één extra ‘element’ van ca liter voor.

Overigens, zou ik alles opnieuw doen, dan zou ik eerst een valse voorzetwand. Ik kan alle kabels dus direct achter de kast wegwerken, want er zit .