Velux raam eruit halen

De nieuwe generatie VELUX dakramen – verwijderen draaiend gedeelte. Als uw klant u vraagt om hun zolder te verbouwen of hun dakraam te vervangen, dan bereid u zich altijd goed voor. Van het weekend ga ik iemand helpen twee Velux dakramen te verven.

Is het mogelijk het kantelraam eruit te halen, en zo ja, hoe? Nu wil ik het eerst zelf proberen te maken door het raam eruit te halen en er weer in te zetten. Zo houdt u uw Velux dakraam in topconditie!

Een beetje onderhoud is al genoeg voor nóg langer plezier van uw Velux dakraam.

Graag zou ik het Velux dakraam (binnenzijde is in hout) een kleurtje willen geven. Het beste zou zijn dat ik het kantelraam er uit zou halen, . Kan alleen niet zien hoe ik de ramen losmaak van kozijn. Het is inderdaad geen velux raam, maar een gewoon draai kiep.

Ik ben net verhuisd in een nieuwe woning met een houten Velux dakvenster. Kortom, velux ramen, een hoop geschreeuw (reclame) maar weinig lol. Zie alleen op tegen steeds het raam eruit te halen,hij is 114x1dus .