Velux rolgordijn verwijderen

De vergrendeling van het Velux rolgordijn ligt achter de vierkante uitsparing (zie foto’s). Ik heb een velux raam met daarin een velux rolgordijn. Hoe kan ik een raamdecoratieproduct verwijderen uit het dakraam?

Is er een verduisterend rolgordijn en een insecten hor in één te verkrijgen? Bij de montage (jaren groeten, Laurens Eerst de zijgeleiders verwijderen. 🙂 . In deze video laten we je zien hoe je ons dakraam rolgordijn monteert op jouw eigen dakraam. Ik wil een onderdeel van een velux rolgordijn in een dakraam vervangen, maar weet niet hoe ik het rolgordijn uit het dakraam krijg. Ik ben ontzettend onhandig en wil het kozijn verven van mijn dakkapel. Het rolgordijn zit in de weg en ik snap niet hoe ik het eraf moet halen.

VELUX verduisterend rolgordijn – elektrisch bedien netstroom (DML). Monteer makkelijk zelf een dakraam rolgordijn met deze stap voor stap klusvideo van KARWEI.