Waarom breken bh beugels

Is er eventueel een alternatief voor de beugel BH dat net zo stevig is? Het breken gebeurt tijdens het dragen, niet in de was… Wel een goede tip . Gisteren de zoveelste mooie bh die er aan ging.

Maar ik vind het best wel enorm vervelend. Snap niet waarom mijn borsten zo tegenwerken :7. Ik baal, heb een superfijne bh, maar vandaag ineens, pang, beugel doormidden, de rest van de bh is nog helemaal in orde, dus vroeg ik mij af . Beugels steken iedere keer door bh heen.

Lingerie voor grote cupmaten – Majouline Lingerieshop. Tips om te voorkomen dat bh beugels breken. Ik heb regelmatig dat een van mijn bh beugels knapt op mijn iets uitstekende rib. Met het knappen van de beugel bedoel ik dat hij in twee stukjes breekt.

Door het draaien kunnen de beugel breken. Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. De beugels moeten voorbij de inplant van de borst zitten, ZEKER als je nog borstvoeding geeft, Dat betekent bij de .

Of de beugel er nu aan de zijkant van de cup uit steekt, of gebroken is en al dan. Mocht dit niet lukken, of breekt het haakje af, dan kun je deze vervangen.