Windkracht omrekenen naar newton

De winddruk is grofweg gelijk aan: Druk = ½ x (luchtdichtheid) x (windsnelheid)x (vormfactor). Windkracht op een plaat – posted in Klassieke mechanica: Ik heb al. Betonconstructie naar staal omrekenen – Constructie.

Omrekenen Windkracht – online maateenheden omzettenconvertking. Eén van de problemen waar ik op stuitte was het omrekenen van een windsnelheid naar een kracht in Newton. Het getal 5= Windkracht a Beaufort. De winddruk is van belang voor gebouwen . Windkracht is eigenlijk windsnelheid geloof ik. Omrekenen in Newton per oppervlakte-eenheid zou moeten kunnen als je snelheid en . Kracht omrekenen is een gratis online calculator voor het omrekenen van metrische en imperiale eenheden van kracht.

Kortom ik zoek een formule waarin ik windkracht (of snelheid) kan omzetten naar Newton. Antwoord: Aangezien de mast spits toeloopt is dit al . Temperatuur en windsnelheid omrekenen.