Zinken plaat voor konijnenhok

Ik wil graag een zinken bak maken waar het vocht (lees urine) niet in kan trekken. Deze bak moet los op een houten plaat komen te staan zodat . Goeiemorgen, Ik heb een enorm konijnenhok overgenomen en nou wil ik.

Konijnenhok Met Ren En Plastic Lade Bruin 136cm. Ruim konijnenhok met ruime buitenren en overdekt nachthok en openslaande dakdelen. Het nachthok gedeelte heeft een zinken lade, eenvoudig schoon te . In veel konijnenhokken voor buiten die je in de winkel koopt zit een zinken lade.

Een houten plaat als bodem kan natuurlijk ook, maar behandeld deze dan meerdere malen met een . Ik heb een konijnenhok waar een zinken la in zit om het hok makkelijker. Maar ik kan er idd een houten plaat in maken voor de winter! Vraag Schuifladeberichtenmaart 2015Afvloeien vocht in nieuw te bouwen konijnenhok. Bestel ze eenvoudig en goedkoop online bij Witjes!

Eigen Import, dus altijd de Goedkoopste! Voor vrouwlief moet er een nieuw konijnenhok komen in de tuin. En gebruik ik beter multiplex platen, rabatdelen of simpel schuttingplanken?