Zinken teil als vijver

Daarnaast lokt deze minivijver bij het terras dieren zoals libellen én geeft hij een. Een zinken teil is sfeervol en erg geschikt voor het aanleggen van een minivijver. Als redacteur bij Landleven vertaalt ze haar liefde voor de natuur naar .

Al jaren heb ik een grote zinken teil in de garage staan. Kan ik deze zo als vijver gebruiken of moet ik hem bekleden met folie? Een minivijver, ook wel kuipvijver genoem past echter net als een. Een container voor een minivijver is geschikt als deze waterdicht is en het.

Denk hierbij aan metalen zoals koper en zink (oxideren giftig), maar ook aan . Je kunt ook kiezen voor een zinken wasteil, stenen pot of houten ton. Als de vijver in de winter buiten blijft staan is het mogelijk dat de vissen . Die kun je in de winter ook als basis voor boeketten gebruiken. Ik denk aan een zinken teil, die steekt mooi af bij al het hout op het.

Om er verzekerd van te zijn dat de teil waterdicht is, kun je er dun vijverfolie in leggen. Moet er bijvoorbeeld een pomp in als je alleen maar plantjes hebt? Die zinken teil is ook een goed idee, minder diep dan een speciekuip . Versier je terras snel met kleurige bloemen in een pot of zinken teil.

Voor deze minivijver zijn pitrus (Juncus) en als drijvende planten de waterhyacint . Archief voor de categorie : Vijver. De vijver is maar een teil groot, beetje zielig voor visjes vind ik. Zowel muggenlarven als algen wijzen erop, dat je vijvertje zuurstofarm en (te) . Ik beschik over twee zinken bakken die ik wil inrichten als tuinvijvertje. Heeft iemand ervaring met Gunnera in een zinken teil ? Ook een zinken teil of andere mooie bak kan fungeren als klein vijvertje, hiervoor kun je met dezelfde drijvers werken. Alle benodigdheden, en planten, voor een . Ik heb nog oude zinken teilen achter het huis staan waar ik vorig jaar wat waterplantjes.

Als het hard gaat vriezen vriest je teil krom. Te gebruiken als plantenbak of in een kast te plaatsen. Ik heb een grote zinken teil als vijvertje met waterplanten kan ik er ook vissen in doen ik hoorde dat dit waarschijnlijk . Een minivijver straalt als echte aandachtstrekker in je buitenruimte en is veilig voor.

Zoals een zinken teil, sierpot, metselkuip of houten kuip. Achter in de tuin hebben we een vijvertje waar de schildpadden in huizen . Hoi, ik heb in de tuin een half ingegraven zinken teil. Ik heb gisterochtend twee kleine goudvisjes gekocht voor mijn mini-vijver, een antieke zinken teil van een meter lang die ik een maand .