Plus vakkenvullen leeftijd

Werken bij PLUS is werken bij een supermarktorganisatie met een missie. We willen de beste van Nederland zijn. Onze sollicitatieprocedure is erg overzichtelijk.

Wij staan altijd open voor talent en gemotiveerde mensen. Ik wil graag gaan vakkenvullen bij de PLUS. Zoals helpen bij het vakken vullen in een winkel.

Een aantal werkzaamheden is verboden voor deze leeftijdsgroep.

Hee allemaal ik ben op zoek naar een bij baantje en ik ga voor de fuctie van Vakkenvullen. Maar weet iemand of ik beter bij de Plus of bij de albert heijn kan . Bij de AH en andere supermarkten is het veel duidelijker. Ik woon niet al te ver van een Plus af, en zou er misschien willen.

Mischien wel niet aangenomen wegens leeftij maar niet ontslagen wegens leeftijd. Loonindicatie: Een jarige op de KW (vakkenvullen) verdient 22 . Ik was toen ik bij Super de Boer ging werken als vakkenvuller.